Jooga & puhuja

REUMALIITON ASAHI-VIDEO
Pari minuuttia aikaa? Käynnistä vaikka viikko tai viikonloppu rentouttavalla asahi-hetkellä Joren kanssa. Katso Reumaliiton video TÄÄLTÄ

JOREN JOOGAURA
Jore opiskeli Hathajooga -ohjaajaksi Coloradossa Eldorado Mountain Yoga Ashramissa. Nykyään Jore ohjaa joogan ja Asahin yksityistunteja ja pieniä ryhmiä pääkaupunkiseudulla, 10 tuntia viikossa, seuraavissa paikoissa:
• Toimelan kansalaisopisto
• Lauttasaaren Liikuntakeskus
• Lady’s Club Malmi

HATHAJOOGAN OHJAAJA
Jore opiskeli Hathajooga-ohjaajan 200 tunnin Yoga Alliancen sertifioidun koulutuksen vuonna 2011 Coloradossa USA:ssa. Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista ja on monien nykyaikaisten joogasuuntauksien perusta.
Harjoituksissa korostuu oikeanlainen hengitystekniikka, kehonhallinta sekä mielenrauha. Joren ohjaaminen on dynaamisempaa (liikkuvampaa) kuin perinteinen Hatha-jooga.
Jore on harrastanut joogaa 17 vuotta ja ohjaajana hän on toiminut vuodesta 2012 lähtien mm Lauttasaaren Liikuntakeskuksessa, Etelä- Helsingin Kansalaisopisto Toimelassa sekä Lady’s Club/ Malmi. Hän ohjaa myös Vantaalla seniorijoogaa erikseen miehille ja naisille, ikäryhmälle plus 55 vuotta. Katso lisätietoa Asahista tästä ja katso myös Aikataulut -osiosta Joren tunnit.

JORE PUHUJAKSI ERI TILAISUUKSIIN
Joren voi tilata puhujaksi erilaisiin tilaisuuksiin. Hän puhuu mielellään työhyvinvoinnista ja ennen kaikkea liikunnan merkityksestä työssä jaksamiseen. Hän kertoo oman tarinansa ja syyt siihen, miksi hän aloitti joogaamisen parikymmentä vuotta sitten. Lisäksi hän puhuu pitkän muusikon uran kokemuksella mielenkiintoisia tarinoita musiikin saralta. Lisätietoa Speakersforumin sivuilta TÄÄLTÄ

ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ
JMJooga(at)gmail.com